Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Your Business Name!

Psykoterapi & Stresscoaching

Jag arbetar med psykoterapi utifrån kognitiv beteendeterapi KBT eller Compassionfokuserad terapi CFT och Stresscoachning.

I terapi jobbar vi utifrån ett djupare plan kring tankar, känslor, beteenden och konsekvenser. Vi tittar närmare på exempelvis emotionella blockeringar, olika problembeteenden och jobbar med olika verktyg för att nå utsatt mål. KBT fokuserar på att identifiera dysfunktionella tankar, känslor, beteenden och konsekvenser för att sedan på ett strukturerat sätt jobba mot en positiv förändring av dessa. CFT påminner om KBT men riktar in sig mer på exempelvis känslor, andning, kroppen samt visualiseringar. Läs gärna mer ingående om detta under fliken Självmedkänsla.

I coachingsamtalen fokuserar vi mer på hur än varför och denna samtalsform lämpar sig bättre för dig som upplever att stressen är hanterbar/dräglig men ändå behöver råd och stöd hur du kan jobba förebyggande. Exempel på verktyg under ett coachingsamtal är handfasta tips och råd kring hur du kan jobba stressförbyggande, hjälp till att hitta styrkor och resurser, sätta mål och delmål samt hitta en balans i aktiviteter i livet. Kontakta gärna mig om du känner att du behöver vägledning i vad du ska välja.

Vad jag kan erbjuda
Jag arbetar företrädelsevis med videomöten via www.doxy.me som  är ett patientsäkert system och mail.

Vid intresse för coachingsamtal skickar jag ut ett frågeformulär som du får fylla i och skicka tillbaka. Detta ligger sedan till grund för kommande samtal på 45 minuter via doxy som vi bestämmer tidpunkt för gemensamt. Efter vi bestämt tidpunkt via mail skickar jag en länk via Doxy som du klickar på och sen är vi igång!